Portret in opdracht laten maken - schilderij in opdracht laten maken

Fotografie en portretten in opdracht Kunstfotografie
.Kunst in diverse vormen: fotografie met een persoonlijke toets

Fotografie en portretten in opdracht vervaardigd door een kunstenaar geven uw kunstopdracht een eigenzinnige, een bijzondere touch. Van den Dobbelsteen tekent voor artistiek verantwoord werk.

 

Impressies

Met haar thema Impressies legt Grace van den Dobbelsteen veelal de kracht van een geïsoleerd beeld vast. Het detail boeit haar. Het spel van beweging en contrast. Met verwondering en herinterpretaties legt zij een vorm vast. Een houding, een beweging, een gebaar, een gevoel. Van mens, natuur, architectuur of beelden die haar om een andere reden grijpen. Met een eigen visie en interpretatie geeft zij bestaande vormen een nieuwe dimensie en een nieuwe, vaak intense, betekenis.

 

Artwork in opdracht

In opdracht maakt Van den Dobbelsteen unieke fotografische beelden. Op thema, op kleur, op vorm of sfeer. Fotografie in opdracht is mogelijk voor bedrijven en instellingen, maar evenzeer voor particulieren.

 

Een schilderij laten maken

Een portret laten maken

Voor een portret in opdracht of voor het laten maken van een schilderij in opdracht kunt u vrijblijvend contact opnemen.

 

Portretten in opdracht

Een portret in opdracht komt tot stand in goed overleg met de opdrachtgever. Doel is het karakter van de te portretteren personen treffend ‘neer te zetten’. De portretten in opdracht worden vaak afgewerkt op dibond-aluminium of op een wijze in overleg met de opdrachtgever.

 

Persoonlijke aanpak

Met een persoonlijke aanpak -een eigen invalshoek- en oprechte interesse is het maken van betekenisvol werk altijd haar uitgangspunt.

 

Beweging en vrijheid

Zoals zij in haar schilderkunst emotie en beweging vastlegt en vrijheid en ruimte een verbindende rol laat spelen, komt haar fotografie vaak ook vanuit deze uitgangspunten tot stand. Verwondering leidt in haar fotografie tot werk met uitdrukkingskracht. Uniek, soms met een neiging tot abstractie. Bij een aantal werken beslist zij dat het beeld om bewerking vraagt. Dit gaat nooit om de kunst van het bewerken, maar om het neerzetten van het krachtigste beeld, zoals zij voor ogen heeft.

Fotografie en portretten in opdracht Kunstfotografie

Bij een opdracht -voor het laten maken van een fotografisch beeld of fotografisch artwork- is uw vraag het uitgangspunt. Vervolgens werkt Van den Dobbelsteen de opdracht uit volgens een idee, een concept. Dit doet zij met een kunstenaars-oog en een vrije hand. Zo ontstaat er een interpretatie, kunstfotografie of artwork waarbij fotografisch werk de basis is. Het werk moet tot de verbeelding spreken. Meestal is dit geen foto-realistisch beeld, maar werk met artistieke waarde. Vertrouwen in de kunstenaar, de opdracht werkelijk uit handen durven geven, moet bij een dergelijke werkwijze het startpunt zijn. Dit leidt tot het beste resultaat. Durf u te verwonderen. Van den Dobbelsteen denkt -binnen de opdracht- out of the box en maakt met visie en met alle plezier werk van uw opdracht of opdrachtenreeks. Zij neemt opdrachten aan van particulieren, instellingen en bedrijven.