Digital Paintings

Digital Paintings
. 

 

Figuratieve en abstracte kunst

 

Figuratieve digitale kunst

Expressie raakt haar. Haast ongemerkt, op een natuurlijke wijze observerend, wordt de kunstenaar gevoed door de aantrekkingskracht die de non-verbale taal van het menselijk uitdrukkingsvermogen op haar heeft. Dit werkt zij onder andere uit in haar digitale figuratieve kunst: haar Digital Paintings.

• Abstracte digitale kunst

– project Scoop 365

Naast haar digitale figuratieve kunst, maakt zij abstract digitaal werk waarin zij het thema Tijd verwerkt. De tijd vliegt en neemt talloze momenten, gevoelens, ervaringen en ideeën mee. Als los zand verdwijnen ze door onze vingers. In haar jaarproject ‘Scoop 365′ zet zij de tijd even stil.

Dagelijkse kost

Elke dag vervaardigt zij een abstract werkje waarin zij een moment dat indruk op haar maakt, vertaalt in een abstract beeld. Kenmerkend is het ritme dat zij in deze uiting legt. De herkenbare ritmische vorm in dit oeuvre is een verwijzing naar de wijzers van de klok, naar het wegtikken van de uren, dagen, maanden. Met Scoop 365 vangt zij momenten. Haar Scoops zijn abstracte interpretaties. Haar ervaringen vertaalt zij in een beeltenis, een nieuw vorm, waarmee zij de mogelijkheid opent tot een nieuwe invalshoek. Dit geeft ieder de ruimte voor een eigen interpretatie van het werk. Ook samengevoegd zorgen de Scoops voor een nieuw beeld en een kijk die verandert als je de werken onderling uitwisselt.

Digital Paintings in opdracht – relatiegeschenken – business gifts

Neem contact op als digitale kunst uw interesse heeft voor het plaatsen van een kunstopdracht op maat, of als u digital paintings als relatiegeschenken op het oog heeft. Van den Dobbelsteen wisselt graag met u van gedachten.

 

DIGITAL PAINTINGS – DIGITALE KUNST – FIGURATIEF EN ABSTRACT

Klik op de foto’s om de betreffende galerij te zien. Of neemt u contact op als uw vragen over de kunstwerken heeft.

 

 

Digital Painting in formaten tot ongeveer 1x1m • figuratieve digitale kunst

Digital Paintings 1

 

Grace van den Dobbelsteen kunst abstracte schilderijen digitale kunst Scoop.jpeg 114

Digital Paintings 2

 

• Non-verbaal gedrag, expressie als universele uiting: in de galerie Digital Paintings 1 een impressie van de werken die binnen dit thema vallen.
• Scoops 365 is een project van Grace van den Dobbelsteen dat zij gedurende een jaar uitvoert. Elke dag maakt zij een digital painting binnen het thema Tijd. Een indruk van deze werken vindt u onder Digital Paintings 2.

 

 

Digital Paintings die ruimte scheppen

Een Scoop kan een geheugensteuntje zijn, maar ook een brug naar een nieuwe gedachte. Met het project Scoop 365 legt zij momenten vast en creëert zij een weefsel van heden, verleden en toekomst. De vertaalslag van een idee of ervaring naar een abstract werkje biedt vrijheid en openingen en is feitelijk synoniem voor mentale ruimte; voor uitdagingen en kansen. Scoop 365 is een intensief maar uitdagend werk waardoor de kunstenaar dagelijkse ervaringen nog bewuster beleeft.

Digitale kunst aan de muur – kunst in opdracht

Met deze dagelijkse aanpak, met dit idee is zij ook opdrachtgevers van dienst die een wand of een werk willen laten maken dat tot de verbeelding spreekt, opgebouwd uit een grote of kleine reeks Scoops. Neem eens contact op als u van gedachten wil wisselen!

Neem ook eens een kijkje op de pagina Relatiegeschenken.