Contact met beeldend kunstenaar Grace van den Dobbelsteen, bellen of mailen

Contact
.Grace van den Dobbelsteen
Tilburg
+31(0)6 53I 78 593

 

 

Contact met Grace van den Dobbelsteen – werk zien

Grace van den Dobbelsteen woont en werkt in Tilburg, Noord-Brabant.
Ze werkt tevens in Zeeland waar ze zich laat inspireren door de mensen, de kust en het landschap. Ook het leven aan de kust boeit haar. Dit is te zien in haar schilderijen en digitale kunst. Haar schilderijen en digital paintings zijn figuratief en abstract van aard.
Werk zien? Er zijn diverse exposities gaande. Of neem telefonisch contact op voor meer informatie, u kunt ook mailen of bellen om werk te zien in de mini-galerie in Westkapelle.

 

Website van Van den Dobbelsteen: kunst per categorie

Op Google Plus is een aantal van haar werken te zien, maar ook op Facebook. Op deze sociale media ziet u een selectie van het werk. Het meest uitgebreid is de website die Grace van den Dobbelsteen actief bijhoudt. Hier is de kunst per categorie ingedeeld. Zo is er een specifieke onderverdeling gemaakt voor de schilderijen, de digitale kunst, fotografie en portretten in opdracht en de relatiegeschenken als kunstcadeau.
Binnen de categorie Schilderijen treft u een overzicht van abstract werk, van portretten, van haar thema ‘Beweging’ en van haar ‘Schilderijen op papier’.