Betaalbare digitale kunst aan de muur, online kopen.

Digital Paintings 1
. 

Digitale kunst

Expressie raakt haar. Haast ongemerkt, op een natuurlijke wijze observerend, wordt Van den Dobbelsteen gevoed door de aantrekkingskracht die de non-verbale taal van het menselijk uitdrukkingsvermogen op haar heeft. Dit werkt zij onder andere uit in haar digitale kunst.

• Van den Dobbelsteen maakt figuratieve digitale kunst en abstracte digitale werken. • Een kleine greep uit het abstracte werk vindt u onder Digital Paintings 2.

 

De taal van het non-verbale

Centrale thema’s zijn emotie -in al haar vormen- en beweging, vrijheid en ruimte.

De taal van het non-verbale ziet zij niet alleen bij de mens, dit boeit haar onder meer ook in de natuur en architectuur, in diverse elementen waarin zij een vorm van communicatie ziet.

Gebeurtenissen, situaties en vormen die haar grijpen, zet ze om in beeldende taal. Ze legt ze vast in figuratieve en abstracte uitingen.

 

Kunstschilder

Het uitwerken van haar digitale stukken gebeurt met het oog van een kunstschilder. Zij richt zich meer dan 10 jaar op digitale werkvormen. Deze zet zij met flair in. Van den Dobbelsteen bedient zich van digitale middelen alsof zij met kwast en palet werkt. Techniek als middel -niet als doel- om zo weer te kunnen geven wat zij voelt en uit wil drukken. Ze creëert met de digitale kunst een geheel eigen beeldtaal.

 

Krachtige beeldtaal

De zeggingskracht van haar digitale werken versterkt zij vaak door rustige vlakken om het centrale thema heen te leggen. Aandacht voor het onderwerp. Geen afleiding door onnodige details of ‘verfraaiingen’ die voor haar niets zouden toevoegen. Krachtige ‘taal’. Dit is typerend voor haar digitale schilderijen; maar dit gaat eveneens op voor haar andere uitingen in de kunst,

 

Online kunst kopen: stuur een mail met uw vraag over de werken waarin u interesse heeft

De digital paintings zijn online te koop. Stuurt u een mail naar Grace van den Dobbelsteen om uw vraag te stellen. U kunt mailen naar info (at) gracevandendobbelsteen (punt) nl.

 

Digitale kunst in diverse formaten

De kunstwerken zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Van klein tot groot. Stel gerust uw vraag.
Het werk is -soms met bepaalde aanpassingen of geheel naar uw uitgangspunten vervaardigd- ook uitermate geschikt als relatiegeschenk.

 

Digitale kunst in opdracht

Digitale kunst maakt de Tilburgse Van den Dobbelsteen ook in opdracht. Dit kan vrij werk zijn naar aanleiding van een thema dat u aanreikt, maar ook een meer vastomlijnd gegeven.
Neem gerust contact op om hierover van gedachten te wisselen. Telefoon: nul zes vijf drie 1 78 5 negen drie.

 

Digital painting • in 50x50cm en 38x58 cm • groter is mogelijk in opdracht • dibond-aluminium