Beweging - Grace van den Dobbelsteen

Beweging
. 

Beweging in de kunst

Beweging in de kunst gaat voor Grace van den Dobbelsteen verder dan het voortbewegen van A naar B. Met ‘beweging’ heeft zij het over vooruitgang. Over wat mensen beweegt in de meest brede zin van het woord. Over emotie.
De schilderijen die gaan over ‘Beweging’ vallen evenzeer binnen haar centrale thema’s ‘non-verbale communicatie’, ‘ruimte’ en ‘vrijheid’. Om deze reden zijn op deze pagina enkele kunstwerken opgenomen die ook elders op de site te vinden zijn. Neem ook eens een kijkje bij haar abstracte portretten.

 

Kunst in beweging

Van den Dobbelsteen houdt zich niet alleen bezig met beweging in haar kunstwerken. Haar kunst zelf is letterlijk in beweging. Door een sterke focus, door de zoektocht, door het aangaan van het experiment en het zoeken van uitdagingen, openen zich nieuwe wegen, andere invalshoeken.

 

Tilburg • Waalwijk

Goirle • Westkapelle

Op diverse plekken is het werk van de Tilburgse kunstenaar te zien.
U kunt het werk ondermeer zien bij Dosis, Gedempte Haven 1 in Waalwijk. Op elke dag geopend, maar niet op zondag. Andere plekken waar haar werk is te zien: Tilburg, Goirle, Westkapelle. Zie ook Expo’s & Links.

 

Andere galeries om te bekijken zijn: abstracte portretten, figuratieve portretten, digital paintings, fotografie en proza-achtige teksten.

 

Grace van den Dobbelsteen, beeldende kunst in Tilburg. Schilderijen – In beweging.