Wijnkistje-Kunst / Business-gift / relatiegeschenken, of een portret of kunst in opdracht door beeldend kunstenaar

Relatiegeschenken
.Nieuw concept

Wijnkistjes-Kunst

 

Het Wijnkistje-Kunst is een bijzonder geschenk. Het Wijnkistje-Kunst valt in de categorie bijzondere relatiegeschenken. Het heeft direct een feestelijk karakter door een fles mooie wijn waarmee u het kistje kunt vullen. Hierbij is het een geschenk dat letterlijk blijft hangen, want dit laatste is de bedoeling van het kunstwerk dat het wijnkistje siert. Een blijvend cadeau, om bijzondere momenten te gedenken, met blijvende waarde. Niet alleen in of als Kerstpakket aan het einde van het jaar, maar het hele jaar rond.

Voor bestellingen of specifieke wensen bent u van harte welkom contact op te nemen: T nul zes, vijf drie een zeven acht vijf negen drie.

 

Relatiegeschenken van de hand van een kunstenaar worden ervaren als iets bijzonders. De persoonlijke gedachte van de gever wordt erg gewaardeerd. Met kunst maakt u een bijzonder gebaar.
Een kunstwerk als relatiegeschenk zoals het Wijnkistje-Kunst, maar ook een maatwerkopdracht voor kunst of een bijzonder portret is even onderscheidend als duurzaam. Zo maakt u uw geschenk werkelijk bijzonder.

 

Kunstenaar en adviseur die met u meedenkt

Omdat Grace van den Dobbelsteen ook communicatie-

adviseur is, denkt zij uitstekend met u mee, ze dient u van

een goed advies, kan meekijken naar uw bedrijfsimago in relatie tot het kunstwerk, en draagt zorgt voor een passend en fraai relatiegeschenk.

 

Klantenbinding

Dat het onderhouden van bestaande relaties de kunst is, behoeft geen betoog. Een relatiegeschenk dat past in uw marketingstrategie kan een interessante keus zijn in uw relatiebeheer.

 

Eén bijzonder relatiegeschenk -groot of klein- of juist een hele serie; een meerluik, een beschilderd object, één schilderij, een kunst-wijnkistje dat we afsluiten met een kunstwerk, een portret in opdracht, of bijvoorbeeld een digital painting in oplage… er zijn talloze mogelijkheden.

Een speciale gelegenheid kan de aanleiding zijn, of een actie voor een specifieke doelgroep. We kunnen in overleg uw doelstelling, uw imago en de doelgroep die u in gedachten heeft nader bespreken om zo tot de meest geschikte kunst-uiting te komen. Aarzel niet en laat eens weten wat uw uitgangspunten zijn.

 

Van den Dobbelsteen denkt graag mee over uw ideeën. Het kan de start zijn van een origineel en blijvend cadeau, positief gekoppeld aan de naam van uw organisatie.

 

Business-gift voor speciale gelegenheden

Het is raadzaam tijdig uw wensen omtrent een relatiegeschenk-op-maat kenbaar te maken. Maatwerk ontwikkelen vraag uiteraard tijd.

 

Er zijn vele feestelijke gelegenheden die het gedenken waard zijn.

Een jubileum, een opening, een bijzonder evenement, een reminder, een afscheid of verjaardag, een bijzondere gift als Kerstgeschenk of presentje aan het einde van het bedrijfsjaar, een kick off, een wedstrijd, afstuderen, een herinnering bij een bedrijfsfeest…

 

Kunstwerk laten maken

©Grace van den Dobbelsteen kunst-wijnkistjes relatiegeschenken business gifts

Relatiegeschenken van Grace van den Dobbelsteen Wijnkistjes-Kunst

Relaties versterken? Een kunstwerk laten maken? Wijnkistjes-Kunst (/ Kunst-Wijnkistjes) bestellen?
Laat het eens horen.
  

Relatieschenken: Wijnkistjes-Kunst

Relatiegeschenken of business-gifts, ze vragen om gezien te worden. De webshop Wijnkistjes-Kunst van Grace van den Dobbelsteen is een feit. U bent welkom om een kijkje te nemen op www.wijnkistjes-kunst.nl.

Digital Paintings

Voor ideeën rond een bijzonder relatiegeschenk bent u welkom om een beroep te doen op Grace van den Dobbelsteen. Zij ontwikkelde het concept Wijnkistjes-Kunst en vervaardigt onder meer Digital Paintings. Maar werkt ook in opdracht nieuwe concepten uit. De digitale kunst op de Wijnkistjes-Kunst komt tot stand vanuit een mix aan technieken. Door deze samen te laten smelten, onstaat een nieuwe, eigentijdse vormtaal. Nieuw door de wijze waarop Grace van den Dobbelsteen het digitale werk benadert. Dit doet zij met het oog van een kunstschilder.

Het relatiegeschenk nieuwe stijl

De kunstwijnkistjes zijn ontwikkeld als relatiegeschenk of speciaal cadeau om het verschil te kunnen maken op alle momenten die het herdenken waard zijn. Een oprecht en origineel gebaar. Een keer van gedachten wisselen? Welkom! Neem eens contact op, een afspraak is vlot ingepland.