Kunst-relatiegeschenk kunstwijnkistje

Blog
.

Wijnkistje-kunst Relatiegeschenk

©Grace van den Dobbelsteen kunst-wijnkistjes relatiegeschenken business gifts

Wijnkistje met deksel als een Kunst-relatiegeschenk

Bij dit bijzondere kunst-relatiegeschenk is de kunst van het genieten op meerdere niveaus met elkaar verenigd. Hiermee laat u de ontvanger genieten van kunst onder het genot van een smakelijk glas wijn. Deze kunst-wijnkistjes zijn uniek in hun soort. De deksels zijn originele kunstwerkjes die u kunt ophangen, neerzetten of neerleggen.

Bestellen kan telefonisch of via het contactformulier -dat in de maak is

De wegschop voor het Wijnkistje-Kunst of Kunst-Wijnkistje is in de maak. Naar verwachting kan de webshop met dit exclusieve relatiegeschenk medio september 2016 live. Bel gerust even als u vragen heeft of al uw bestelling wil doen!

Een bijzonder kunstcadeau: om dubbel van te genieten

U geeft de ontvanger niet zomaar een cadeau. U schenkt een kunstwerk; het kistje kunt u naar eigen keuze vullen. De kunstwerken zijn gesigneerd door de kunstenaar en het kistje wordt voorzien van een informatieve kaart, tevens het bewijs van echtheid.

Kunst-wijnkistje

Er zijn vele mogelijkheden binnen dit concept. Heeft u een idee, bel dan vandaag nog om dit te bespreken.
Grace van den Dobbelsteen levert de wijnkistjes met de kunst die als schuifdeksel het kistje afsluiten. De kunst-deksels zijn vervaardigd van aluminium. Bij dit kunststukje mag u het kistje als tijdelijke drager beschouwen -maar het kistje is mooi, dus bewaren en hergebruiken is absoluut aantrekkelijk. U geeft een cadeau om blijvend van te genieten.

Relatiegeschenk op maat – contact opnemen

U bent van harte welkom om contact op te nemen voor meer informatie, of om van gedachten te wisselen over de mogelijkheden. Wilt u de kunstenaar eens voorleggen welke kunstwerken uw voorkeur hebben als uw persoonlijke relatiegeschenk op maat, als bijzonder kunstcadeau of kunstobject? Laat het eens horen. Nul zes, vijf drie 1 78 vijf negen 3. Interessant om hierover samen toch eens te overleggen, vindt u ook niet?Kunstrelatiegeschenk Kunstwijnkistje Kunstrelatiegeschenk Kunstwijnkistje

Share via: